Tuotteet - Tilaus ja toimitus: ehdot ja ohjeet

Tilaus ja toimitus: ehdot ja ohjeet

Yksityinen:
Yritys:
Tietoa yritykselle

Tilaus ja toimitus - yksityishenkilöt
Yleiset ehdot
Pidätämme kaikki oikeudet hintojen, toimituskulujen ja maksutapojen muutoksiin sekä uusien kuormien arvioitujen saapumispäivien muutoksiin. Kunkin kuorman saapumispäivään ei aina voida vaikuttaa, se on riippuvainen myös ulkopuolisista tekijöistä kuten rahtia kuljettavista yhtiöistä.
Kaikkia tuotteita pyritään pitämään kaikkina aikoina varastossa, mutta aina se ei ole mahdollista tavarantoimittajan varastotilanteesta riippuen.


Tilaaminen
Ajantasaisen varastotilanteen ja tuotteiden hinnat voit tarkistaa tuotehinnastosta.
Pakasteet tilataan vielä toistaiseksi viestitse (ensisijaisesti Whatsapp) 0445236423 tai sähköpostitse >jasmin(a)icemice.fi.
HUOM! Puheluihin ei vastata!


Maksaminen
Saat maksutiedot viestillä. Maksuvaihtoehtoja on MobilePay tai tilisiirto. Kortti- tai käteismaksut eivät ole mahdollisia!
Pakasteet maksetaan ennen noutoa tai toimitusta, ellei keskinäisesti ole toisin sovittu.


Nouto
Mikäli noudat paikan päältä, sovi noudosta päivää tai paria ennen tuloasi. Samalle päivälle sovitut noutotilaukset onnistuvat vain harvoin!
Ilmoita arvioitu noutoaika, jolloin aikaisintaan saapuisit. Noutaa saa vaikka keskellä yötä, mikäli se sinulle parhaiten sopii. Älä saavu ennen sovittua noutoaikaa, koska noutolaatikko ei yleensä ole vielä tuolloin valmiina!
Noutolaatikko ja sen sisällä olevat jääkallet ovat IceMicen omaisuutta, älä ota niitä mukaasi. Ota noutoa varten mukaan oma kylmälaukku, ja huolehdithan pakkasketjun säilymisestä kotipakkasellesi saakka. Pakasteketjun katkeamattomuus noutolaatikosta ottamisesta eteenpäin on Sinun vastuullasi. Tarvittaessa voit pyytää paketin mukaan omia matkajäitä, joita ei tarvitse palauttaa.


Toimituskulut
Minimitilausraja
Hinta
- Nouto paikan päältä
-
0€
- IceMicen kotiinkuljetus Kuopion alueella
-
5€
- IceMicen kuljetus muualle päin maata
-
tapauskohtainen
- Schenkerin pakastekuljetus Mikkeliin tai Joensuuhun
50€
20€
- Weemanin pakastekuljetus
200€
alk. 60€


Toimitus
Kuljetuksista otetaan ilomielin palautetta vastaan. Palautteiden kautta toimintaa saadaan kehitettyä entistä paremmaksi.

SCHENKER:
Koko kuljetusketju on pakasteena, joten paketin sulamisesta ei ole huolta.
Paketti noudetaan kahden seuraavan arkipäivän kuluessa Schenkerin terminaalista sen aukioloaikana. Ota noutoon mukaan oma kylmälaukku tai muu vastaava, koska tuotteita ei lähetetä styroxissa!
WEEMAN:
Koko kuljetusketju on pakasteena, joten paketin sulamisesta ei ole huolta.
Kohteesta riippuen, paketti noudetaan autosta jossain ennalta sovitussa paikassa, tai toimitetaan kotiovelle asti. Toimitukselle voidaan sopia ilmoitus soittona ennen toimitusta.
Tilaus ja toimitus - yritys
Kysy tukkuhinnasto osoitteesta jasmin(a)icemice.fi.
Minimitilaus- ja rahtivapausrajan sekä muut tilaus-, toimitus- ja laskutusehdot löydät voimassaolevasta tukkuhinnastosta.

Yritykselle pakasteet toimitetaan pakastekuljetuksena, jolloin hintaan kuuluu myös jakelu perille asti.

Laskutusta varten tarvitaan yrityksenne yhteystiedot, Y-tunnuksen sekä laskutustiedot (verkkolasku / sähköposti / posti).
IceMicen laskunvälityksen, maksumuistutukset ja perinnän hoitaa Ropo Capital Oy.